Kekci, prišel je čas plačila!
h(umor)

12/8/2015 Novice Komentar Izbor / Avtor:Ambasador Gavioli
Foto: Mediaset.it

Nekoč pred davnimi časi so živele tri modre opice. Še zelo mlade so sprejele vsaka svojo odločitev: prva, da nikoli ne želi videti zla, druga, da nikoli ne želi slišati žal besede, tretja in najbolj modra od njih pa, da o zlu nikoli ne želi spregovoriti. Srečno in harmonično so živele, dokler niso nekega lepega dne vse tri vstopile v Evropsko unijo in na referendumu podprle odločitev svoje vlade, da bo spor s sosednjo Hrvaško glede Piranskega zaliva rešen z mednarodno arbitražo. Čeprav bi pristop Hrvaške lahko ustavili, je bila dovolj že preprosta hrvaška obljuba, da bo spor na morju rešen po tej poti. Pa saj vendarle vse opice v Ljubljani poznajo to zgodbo.

Bolj presenetljivo je, da do današnjega dne še nihče ni opazil četrte opice - tiste, ki si pred smradom vztrajno maši nos. Dragi moji, ne glede na to, kako inteligentna opica si želiš postati, boš to sranje moral prenašati tako dolgo, dokler celo tvoji potomci ne bodo razumeli, da je edina rešitev v slovo pomahati Evropski uniji in Bruslju.

Dovolite mi, da mili vonj napolni moje možgane in mi da misliti. Za začetek vam za glodanje vržem naslednjo kost, za katero globoko zahvalo izrekam nadvse objektivni televizijski postaji Ukraine Today, ki je poskrbela za še en izjemen novinarski dosežek: “Meščani Zagreba so izrazili podporo odločitvi hrvaškega parlamenta in vlade, da se umakne iz postopka arbitraže o mejnem sporu s Slovenijo”.

To trditev so podkrepili z mnenjem običajnih ljudi.“Mislim, da moramo zaščititi interese lastne države nasproti našim sosedom. Zavzeti moramo ponosno in pravično stališče, da ne prepustimo niti za ped našega ozemlja,” je izjavil upokojen inženir iz Zagreba Ivan Lovrič. “Za našo domovino smo šli v vojno, kajneda?… Zdaj pa Slovenci na nas pritiskajo, imenovali so celo tujega sodnika in kaj še vse, ” je nadaljeval njegov someščan, upokojenec Štef Ročić.

Dragi bralec, na neprijeten vonj se bo pač treba navaditi. Medtem, ko nekje na Krku po vašem grlu tečejo pinte Karlovačkega. Sprijaznite se že, da ste navadne imperialistične svinje na Putinovi plačilni listi. Pomirite se z dejstvom, da živite v najbolj skorumpirani državi Evrope, ki ne nudi zadostne podpore plemeniti ukrajinski borbi za neodvisnost. Nobeno presenečenje ni, da je Hrvaška nadvse naklonjena evropski Ukrajini, ki za svojo neodvisnost plačuje visoko ceno. Vam je nikoli ni bilo treba.

Hrvati si nedvomno zaslužijo nedotakljivost svojega ozemlja in niso dolžni oddati niti kapljice morja, natanko tako kot Ukrajina ni dolžna prepustiti niti pedi svoje svete ukrajinske zemlje.

Zdaj že vrabci na strehi čivkajo, da se Slovenija nevarno spogleduje z Rusijo. Neverjetno, toda Medvedjev je prišel v Slovenijo, kjer so mu ponudili kar umik pravičnih in civiliziranih sankcij proti kurčevi Rusiji. In to prav v času, ko bi morala Evropa enoglasno nastopiti proti ruski agresiji v Siriji, ki jo krvavi Putinov režim izvaja preko svoje marionete - diktatorja Asada.

Naj vam še bolj odprem oči in citiram še en odlomek iz Ukropi Today, dragi kekci. Kot prvo, Rusi so vam ukradli Piranski zaliv. Seveda so. Brez dvoma. Krivda je na njihovi strani. Prelisičili so vas in vas zvabili v svoje hudobne azijske rabote. Ampak odgovornost je vaša. Slovenija je kriva še bolj kot Rusija! Ponudili so vam plinsko cevčico v Turškem toku, kar je navadna podkupnina. Oh, saj vedo, da ste tako skorumpirani, da vas je mogoče kupiti že z zvrhanim košem praznih obljub…

Ste navadeno skorumpirano govno. Vam kaj smrdi, kekci? Smrdite! Zato, ker ste si sploh drznili prisluhniti Rusom. Mogoče ste si celo predstavljali, da bi ruski plin (kar je, če vam še ni jasno, evropska last) do Italije namesto čez svetniško demokratično republiko Ukrajino, potoval kar čez Turčijo. …Čez Turčijo in tisto leno kurbo Grčijo.

Dobro me poslušajte, mountain fuckerji, povem vam! Na ameriškem veleposlaništvu niso navdušeni nad vašim bebavim ravnanjem. Ponavljam! Nikoli več si ne drznite pogovarjati z Rusi. Niti s Kitajci. Niti s komerkoli drugim, razen s Hrvati.

Najprej se morate pokesati. Prosite Hrvate odpuščanja, ker ste mislili, da njihovo suvereno morje pripada vam. Pomislite. Vašo malo deželico bomo treščili ob zid. Vi ste nova Grčija, kekci. Čas plačila prihaja. Začelo se bo v letu 2016. Glejte in se čudite.

Mimogrede, Human Rights Watch vas bo kmalu opomnil, da ste dolžni spoštovati “tutti-fruti” in človekove pravice.

Utihnite zdaj, kekci in delite svoje stanje na facebooku!


Twitter Facebook
Vaš komentar

#h(umor) #croatia

Twitter Facebook

Povej naprej! Brez vaše pomoči ta stran ne bi obstajala. 
 Podprite nas. 


Twitter Facebook
zakon o obrambi

Militarizacija evropske krize

obračunavanje

Prvi rasist proti prvemu škodljivcu

kriza medijev

Umberto Eco: Zgodovino pišejo velike laži

ruska nesreča

»Sram me je, da sem Nizozemec!«

kaos na bližnjem vzhodu

Begunci kot geopolitično orožje

islamska država

Kako močna je Islamska država na polotoku Sinaj?

humor

Kozarec tiranije, prosim: diktatorji in njihove pijače

zahodni imperializem

Begunska zarota tišine